inschrijven als webcam model

Informatie over het inschrijven als webcam model

Droom jij ervan om veel geld te hebben om leuke dingen mee te doen? Stop dan met dromen en maak je droom werkelijkheid! Door aan de slag te gaan als webcam model verdien je iedere dag veel geld. Doordat jij nu weet dat je veel geld kunt verdienen als webcam model, heb jij de kans om veel geld te verdienen. Als jij iemand bent die geen kansen aan zich voorbij wilt laten gaan, lees dan even verder hoe jij je kunt aanmelden als webcam model.

Door op één van de aanmeld knoppen te klikken ga je naar de pagina waar je de volgende gegevens in kunt vullen:

  •     Je volledige naam
  •     e-mailadres
  •     geboorte datum
  •     aanvinken dat je een vrouw/man/anders bent.

Laat weten dat je de algemene voorwaarden hebt gelezen samen met het privacy beleid door een vinkje te zetten.Door op verder met aanmelden te klikken ga je naar stap 2 van het aanmeld proces.Je ontvangt nu een e-mail op het door jouw opgegeven e-mailadres. Door op de link in de e-mail te klikken, laat je zien dat het e-mailadres juist is. Je kunt nu de volgende gegevens invullen in stap 2:

aanmelden webcam model

  •     Je telefoonnummer (als je dit wilt)
  •     Je adres gegevens
  •     Een chatnaam van maximaal 10 tekens (dit is de naam die de klanten zien)
  •     Een wachtwoord (deze heb je later nodig bij het inloggen)
  •     Jouw bank gegevens (op deze rekening zal het geld uitbetaald worden)

Door nu op ‘verder met aanmelden’ te klikken ga je naar stap 3. Bij stap 3 dien je een kopie of foto van jouw ID kaart op te sturen. Dit is er voor om na te gaan of jij wel 18 jaar of ouder bent. Deze gegevens worden met alle zorgvuldigheid bewaard, niemand anders dan het webcamplatform zal deze dan ook in kunnen kijken.

Je kunt een kopie van jouw ID maken door deze in te scannen. Heb je geen scanner dan kun je er ook een foto van maken met bijvoorbeeld je telefoon of digitale camera. Door deze foto op te slaan op je computer kun je hem daarna uploaden naar het webcamplatform. Je kunt er ook voor kiezen om een kopie van jouw ID te maken met een kopieermachine. Deze kopie kun je dan met de post verzenden. Klik nu op ‘aanmelden voltooien’ en je aanmelding is voltooid. De gegevens zijn verwerkt en je zult nog een e-mail krijgen. Je kunt nu aan de slag als webcam model om te starten met veel geld verdienen.

inschrijven als webcam model