verdiensten webcam model

De verdiensten van een webcam model

Door te webcammen bij Islive verdien je geld voor iedere minuut dat je aan het cammen bent met een klant. Je hoeft dus niet eerst gratis te chatten om klanten over te halen voor een betaalde show. Je verdient al direct geld bij de eerste seconde dat een klant in jouw chatbox komt wat er voor zorgt dat jouw inkomsten erg hoog zijn.

verdiensten webcam modelBij Islive verdien je geld in euro’s, dus je hoeft geen extra kosten te betalen voor een uitbetaling. Het geld dat je bij jouw statistieken staat krijg je dan ook volledig uitbetaald op je bankrekening.

Per bezoeker verdien je €0,20 cent per minuut, wat neerkomt op een uur tarief van €12,00 per bezoeker per uur.

Een bedrag van €12,00 euro kun je natuurlijk ook verdienen met een andere baan, maar je kunt meerdere bezoekers in je chatbox krijgen waardoor jouw inkomsten erg hoog zijn.

Als je bijvoorbeeld 4 bezoekers in je chatbox hebt dan verdien je per uur €48,00! Zeg dat je maar drie uurtjes per dag wilt werken, dan verdien je maandelijks €4320,00. Dit is natuurlijk al een dik salaris voor drie uurtjes thuiswerken, maar er zijn vele dames die meer uren per dag werken en meer als het dubbele verdienen.

Voor sommige klanten is het ook mogelijk om VIP aan te vragen. Dit is en 1 op 1 chat waar het dus niet mogelijk is om meerdere klanten tegelijkertijd in je chatbox te hebben. Je kunt zelf bepalen of je een VIP chat wilt of dat je liever met meerdere mensen in je chatbox chat. De inkomsten bij een VIP chat zijn wel een stuk hoger. Deze inkomsten zijn namelijk 4x het gewone tarief! Met een privé show verdien je dus bij Islive €0.80 per minuut. Wat neerkomt op het zelfde uurtarief van €48,00 wat je zult hebben met vier klanten in je chatbox.

Deze inkomsten zijn voor mensen die zich op dit moment inschrijven als webcam model. Wees er dan ook snel bij en schrijf je vandaag nog in!

webcam geld verdienen