Webcam model tips

Volg deze webcam model tips om meer geld te verdienen met cammen

Door de volgende webcam model tips toe te passen zullen jouw webcam inkomsten sterk toenemen.

Ga van start met cammen!
Dit is de belangrijkste tip van allemaal. Zonder je in te schrijven als webcam model zul je hier geen geld mee verdienen. Door vandaag nog in te schrijven zal ook jij veel geld gaan verdienen.

Vul je webcamprofiel zo volledig mogelijk in
Door alle gegevens in te vullen zullen klanten jouw eerder vinden. Zo weten ze ook direct wat ze van jou kunnen verwachten en kun je ze verleiden om naar jouw chatbox te komen.  Bij het profiel kun je ook jouw agenda invullen, doe dit ook. Doordat klanten kunnen zien wanneer jij online bent weten ze precies wanneer ze in moeten loggen. Zo loop je geen klanten mis doordat ze bijvoorbeeld net een uurtje eerder online zijn dan jou.

Weet met wie je gechat hebt
Als een klant in een chatsessie iets over zichzelf heeft verteld, is het leuk voor hem als jij dit nog weet in een toekomstige chatsessie. Zo voelt de klant zich belangrijk en zal eerder een vaste klant van jou worden. Doordat je vele klanten hebt op een dag is het soms moeilijk om dit allemaal te onthouden. Maak dan ook notities van bepaalde onderwerpen die besproken zijn als je met een klant gechat hebt.

Zie er verzorgt uit als je gaat cammen voor geld
De klanten betalen veel geld om jou te zien voor de webcam. Zorg er dan ook voor dat je er verzorgt uitziet. Dit klinkt misschien erg voor de hand liggend, maar er zijn toch dames die in de ochtend even snel willen verdienen en vergeten dan wel eens om iets aan hun uiterlijk te doen. Ga dan ook alleen cammen als je er net zo verzorgt uit ziet als dat je op stap gaat, zo zorg je er voor dat klanten niet teleurgesteld worden.

webcam model tipsZorg er voor dat je altijd vrolijk bent
Net zoals televisie presentatoren dien je altijd vrolijk over te komen als je chat voor geld. Mensen kijken veel liever naar een vrolijk persoon dan naar iemand die niet goed in zijn vel zit. Probeer dan ook zo veel mogelijk te lachen als je aan het chatten bent.

Jouw webcam
Het is mogelijk om met een standaard webcam te werken, maar het is een stuk beter om een professionele aan te schaffen. Door te cammen met een goede webcam zal het beeld een stuk mooier zijn, hierdoor zullen je inkomsten zeker een stuk stijgen. Een van de beste webcams zijn die van Logitech en dan de PRO serie. Deze webcams heb je al vanaf ongeveer 60 euro.

De belichting
Net zoals een goede webcam is belichting ook erg belangrijk voor een zo mooi mogelijk beeld. Zorg er dan ook voor dat jouw kamer niet te donker is. Zorg er dus ook voor dat er een lamp aan staat, het best kun je ook nog een lamp vanachter je webcam op jouw laten schijnen. Probeer zelf eens uit wat het beste beeld resultaat geeft voordat je gaat cammen.

Jouw webcamkamer
De kamer waar jij jouw webcamshow geeft is het best niet al te druk ingericht. Zo word de klant niet afgeleid door bijvoorbeeld te veel spullen. Als je met het geluid aan chat zullen je inkomsten een stuk hoger zijn, maar zorg er dan wel voor dat er niet te veel lawaai is of dat er andere mensen hoorbaar zijn. Heb je speeltjes die je wilt gebruiken in een webcamshow, zet deze dan wel in beeld. Zo zullen verlegen klanten eerder vragen naar de speeltjes.

Doe allen leuke dingen
Door alleen dingen te doen die jij leuk vindt, zal je het werk als webcam model leuk blijven vinden. Als je het naar je zin hebt tijdens het werken, zullen klanten dit merken en graag met jou chatten. Doe dan ook geen dingen die je liever echt niet wilt, dit kan alleen tegen je gaan werken op den duur.

beginnen met cammen voor geld